Ik kom naar huis!!!!
Door: Josephine Leertouwer
26 April 2006 | Australië, Thirroul
opeens had ik er genoeg van! Ik wilde weer naar huis, mn familie zien en studeren!! Dus nu kom ik de 12de mei weer thuis. Bryan komt ook naar Nederland, maar wat later (25/26 mei) want hij gaat eerst zijn familie in Canada bezoeken. We zijn druk Nederlands aan het leren, visum aanvragen en aan het kijken voor een kamer in Groningen(papa en mama), want daar ga ik studeren. Kunstgeschiedenis, ik kijk er naar uit.
Ik ben bijna thuis en ik kan niet wachten. Een jaar is best lang. Ik zie jullie allemaal snel weer!
See u soon,
love Josephine
26 April 2006 - 04:15
Pauline:
Hey Fien,
Ik ben blij dat je weer thuis komt en ik ben zeer benieuwd naar je verhalen en naar Bryan. Ik kom pas 7 juli weer terug, dus dan moeten we maar eens snel een datum prikken om eens bij te kletsen.
Misschien leuk om Martijn en Bryan aan elkaar voor te stellen? ;)
Zorg dat je veilig thuis komt.
xxx
Pauline -
26 April 2006 - 07:52
Irene:
Haaa die Fien!
Wat leuk dat je weer thuis komt!!! Ik was gisteren nog bij je ouders, en ze vertelden inderdaad dat je weer terug zou komen. Mijn computer is kapot geweest, dus ik heb je email-adres niet meer, dus vandaar de reactie op deze manier!
Ik wens je alvast een heel goede reis!! En hoop je hier weer snel met al je verhalen te zien!!
Veel liefs, Irene -
26 April 2006 - 09:56
Yo:
Hey Joos!!!! Jeeeeeeej!!!!! je komt weer terug!! Groningen is nog wel een beetje ver weg maar gelukkig al veel dichterbij dan aan de andere kant van de wereld!! hahaha. Laat je nog weten wanneer je precies aankomt enzo!! :D!! xxxKus Yo -
26 April 2006 - 20:13
T.Mar:
Gezellig meid! Fijn je binnenkort weer hier te zien! Tot gauw! -
28 April 2006 - 09:15
Nicole:
Lieve josephine,
wat fijn dat we jeweer gaan zien.
ik ben heel benieuwd naar jou en je verhalen , misschien een idee tijdens een hapje en drankje ?
eerst maar veilig thuis komen.
tot gauw, liefs nicole. -
09 Mei 2006 - 21:52
Jung:
Hey joos, hoop dat je een leuke tijd gehad hebt, succes in groningen en goeie reis naar huis
liefs jung